Cugat.cat tanca el mes de maig com el 15è mitjà digital en català amb més visites


Temes relacionats

Nova web de Cugat.cat per apropar-se més als santcugatencs (13/jun/12)


  • Comparteix:

El mitjà ha tancat el mes amb un 15% més d'usuaris

El mitjà ha tancat el mes amb un 15% més d'usuaris

Cugat.cat és el 15è portal de notícies en català amb més audiència, segons el rànquing de mitjans digitals en català del mes de maig. Les dades, elaborades per OJD/Nielsen, confirmen el lideratge del grup de comunicació multimèdia en el sector de la comunicació de proximitat. Cugat.cat va fregar al maig els 30.000 usuaris únics i va superar les 180.000 pàgines vistes.

El rànquing de portals de notícies en català l'encapçala l'Ara.cat, que amb més d'un milió d'usuaris únics ja arrossega 18 mesos seguits de lideratge. El segueixen el digital d''El Punt-Avui' i el portal 324.cat. Vilaweb ocupa la quarta posició, fregant el mig milió d'usuaris, seguit per Nació Digital.

El primer mitjà d'informació estrictament local en català és Cugat.cat, que ocupa la 15a posició del rànquing absolut amb 29.939 usuaris al maig, el que suposa un increment del 15% respecte al mes anterior. Les pàgines vistes també han augmentat, fins superar les 180.000 al maig. El creixement d'audiència de Cugat.cat és sostingut des dels inicis de la medició a través del sistema OJD/Nielsen, el de referència al sector. En els últims 24 mesos, l'audiència del mitjà municipal s'ha engrandit un 70%.

Cugat.cat celebra enguany el seu 30è aniversari, en record de l'inici d'emissions de l'antiga Ràdio Sant Cugat, avui reconvertida en grup de comunicació multiplataforma. Coincidint amb l'efemèride s'ha renovat la web, que s'ha modernitzat per potenciar la integració multimèdia i millorar l'organització dels continguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.