El menjador social de Càritas rep 8.700 euros de l'escola Europa


  • Comparteix:

Moment d'entrega del xec / Font: Escola Europa

Moment d'entrega del xec / Font: Escola Europa

L'escola Europa ha donat 8.775 euros a Càritas de Sant Cugat gràcies a diferents activitats organitzades pel col·legi i l'Associació de Mares i Pares (AMPA). La quantitat s'ha recollit a través del reciclatge d'uniformes, la venda de llibres per Sant Jordi i de pastissos en ocasions especials. És la segona ocasió que el centre educatiu col·labora amb Càritas, que destinarà aquests diners al seu menjador social.

L'escola Europa destina cada any els fons recollits en diverses activitats a donar suport a activitats solidàries. Fins fa un parell d'anys, aquestes ajudes es destinaven a entitats que treballen a àmbit internacional. Però a causa del context econòmic, l'AMPA i l'escola van decidir utilitzar aquests diners per ajudar a qui pateix més la crisi de la nostra ciutat.

A banda, l'escola també ha col·laborat enguany amb l'hospital Sant Joan de Déu en el projecte 'Ajuda'ns a créixer'. En aquest cas, han recollit 24.300 euros que es destinen a la investigació del càncer infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.