Representants de la Policia Local preparen el seu congrés a Sant Cugat


  • Comparteix:

Puigneró s'ha dirigit als caps policals / Font: Localpress

Puigneró s'ha dirigit als caps policals / Font: Localpress

El nou sistema de seguretat pública, la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i com ajustar els costos del cos són els punts que ha tractat la comissió executiva de l'Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) reunida aquest divendres a la ciutat. Aquests són els aspectes que es treballaran amb més profunditat al congrés que el cos policial celebrarà passat l'estiu a una ciutat encara per determinar.

Un dels temes que aquest congrés posarà sobre la taula és la possible integració de la Policia Local amb els Mossos d'Esquadra i de quina manera s'ha de fer aquest procés. L'altre gran tema serà l'efecte que té al cos policial el context econòmic actual i les retallades.

El president de l'associació policial, Josep Palouzier, ha dit que més enllà de les particularitats de cada municipi la reducció de costos és el tema que preocupa més a totes les policies locals.

Josep Palouzier

Hi ha elements sistèmics que ens afecten a tots. Ara el nostre objectiu és reduir al màxim la despesa pública.


El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha rebut als responsables policials i els ha encoratjat a tenir en compte la tecnologia en el seu dia a dia per reduir costos.

Jordi Puigneró

Un element important per estalviar costos és la tecnologia. Ho hem vist a nivell militar. Aquest serà un element important al futur de la seguretat.


És la segona vegada que la ciutat acull una trobada d'aquesta comissió, formada per una quinzena de caps policials, que es realitza periòdicament a diferents ciutats catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.