Declaren els presumptes agressors santcugatencs d'un apunyalament a Rubí


Temes relacionats

Dos santcugantencs, detinguts per un apunyalament a un jove a Rubí ( 4/jul/12)


  • Comparteix:

Molts dels manifestants han preferit mantenir el seu anonimat / Font: Ràdio Rubí

Molts dels manifestants han preferit mantenir el seu anonimat / Font: Ràdio Rubí

El jutjat número 5 de Rubí ha acollit aquest dijous la presa de declaracions del cas de l'apunyalament de la nit de dilluns al bar King Kebab d'aquesta ciutat. La víctima, els presumptes agressors, tots dos santcugatencs, i els testimonis presencials han declarat durant tot el dia i han passat per una roda de reconeixement, segons informa Ràdio Rubí.

Coincidint amb la presa de declaracions, prop d'una vintena de persones s'han reunit davant dels jutjats en solidaritat amb el jove agredit. Els participants a la concentració denuncien que el rubinenc ha estat víctima d'una agressió feixista.

De moment, les úniques dades dels presumptes agressors que la Policia Local i els Mossos d'Esquadra han fet públiques són que resideixen a Sant Cugat i tenen antecedents policials. Segons han declarat alguns dels manifestants a Ràdio Rubí, que prefereixen romandre en l'anonimat, aquestes persones serien skinheads d'ideologia nazi que, poc abans de l'agressió, haurien estat increpant i provocant la seva víctima. Els presumptes autors de l'apunyalament es troben detinguts, acusats d'un delicte de temptativa d'homicidi.

La víctima de l'apunyalament, de Rubí, es troba fora de perill.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.