El comerç de la rambla del Celler reclama el suport del consistori


  • Comparteix:

Imatge de la rambla / Font: Google Street View

Imatge de la rambla / Font: Google Street View

Els comerciants de la Rambla del Celler lamenten que no es tingui present aquest carrer per organitzar-hi esdeveniments que impulsin les vendes a la zona. Els responsables de les botigues critiquen que l'equip de govern només hi permeti actes com curses, fet que obliga a tallar la rambla al trànsit, i que no hi situï altres activitats.

En el torn de participació ciutadana del ple municipal, la responsable de la llibreria Celler de Llibres, Pilar Gijón, s'ha dirigit a l'equip de govern com a portaveu dels comerciants de la rambla del Celler. A banda de reclamar més activitats a la zona que esdevinguin un estímul per al comerç, ha denunciat la insuficient il·luminació de la zona que fa que, sobretot a l'hivern, aquest carrer sigui una zona poc transitada.

Pilar Gijón

Els caps de setmana, les famílies van allà on hi ha actes. A més, hi ha poca llum i la gent no ve a passejar quan és fosc.


El tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Josep Romero, ha respost que la rambla del Celler és un entorn 'privilegiat' ja que compta amb suficients places d'aparcament i una àmplia zona per passejar. A més, Romero ha animat als botiguers que siguin ells qui portin la iniciativa a l'hora d'impulsar propostes per estimular les vendes i que podran comptar amb l'acompanyament del consistori.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recollit les peticions dels comerciants però ha explicat que les ubicacions de les activitats s'acorden en col·laboració de l'associació Sant Cugat Comerç (SCC).

Mercè Conesa

No tenim cap inconvenient a incloure aquest espai en el circuit d'activitats. Crèiem que comerciants i veïns preferien que per Festa Major la rambla fos un espai tranquil.


Els comerciants també lamenten que durant el període nadalenc aquest carrer no compti amb la decoració lumínica que s'instal·la a les principals vies comercials de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.