L'APSiC dóna a conèixer el Casal d'Estiu a Equador


Temes relacionats

El parc de Ramon Barnils acull avui una festa solidària amb l'Equador (20/jul/12)


  • Comparteix:

L'Associació Psicosocial i Cultural (APSiC) Terra Viva i el Casal Popular la Guitza han organitzat una festa solidària aquest divendres al parc Ramon Barnils per donar a conèixer a la ciutat el casal d'estiu que organitzen a l'Equador. Durant la tarda s'han fet nombroses activitats per a petits i grans. La celebració també ha recaptat fons per a la iniciativa.

El casal d'estiu a l'Equador va néixer el 2006, quan membres de l'associació APSiC van veure mancances en les activitats d'estiu lúdiques i educatives que es feien en aquest país. Una de les organitzadores de l'activitat, Natàlia Quintana, ha explicat que en aquest país només les classes benestants tenien accés a les activitats d'estiu i per aquest motiu van voler exportar un casal obert a tots els infants.

Natalia Quintana

Vam veure que a l'Equador no hi havia cap tipus d'activitat oberta a tothom. Per aquest motiu vam decidir exportar el model català de casal d'estiu.


Enguany, el casal està format per monitors catalans i equatorians. Els monitors de l'Equador rebran un curs de formació durant la propera setmana i els infants realitzaran les seves activitats durant les tres primeres setmanes d'agost. Quintana ha afegit també que la voluntat és repetir aquest casal de cara a l'any que ve.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.