Dues santcugatenques envien 600 llibres a Nosara, Costa Rica


  • Comparteix:

Biblioteca de Nosara a Costa Rica / Font: Oficina de Comunicació del Ministeri de Ciència i Tecnologia (MICIT)

Biblioteca de Nosara a Costa Rica / Font: Oficina de Comunicació del Ministeri de Ciència i Tecnologia (MICIT)

Dues joves santcugatenques han recollit i enviat a Costa Rica un lot de 600 llibres que es destinaran a la biblioteca de la població de Nosara. Alba Calvo i Mireia Benet, de 18 i 17 anys respectivament, van posar en marxa la iniciativa animades per una familiar que viu al país centre-americà i que les va alertar que a la biblioteca només hi havia llibres en anglès.

Nosara és una població del nord-oest de Costa Rica que compta amb una biblioteca que és propietat d'una ciutadana nord-americana i només conté llibres en anglès. Això va fer que les dues santcugatenques posessin en marxa una iniciativa que ha recollit 600 llibres en castellà entre familiars, amics i els seus centres educatius perquè els habitants de la població puguin llegir en el seu propi idioma. Les dues joves han liderat un projecte que ha implicat tota la família Benet.

Mar Benet, mare de l'Alba, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és continuar i ampliar el projecte. Per això fa una crida a entitats i escoles que s'hi vulguin sumar.

Mar Benet

Estan amb ganes de continuar. Fan una crida a escoles i entitats per seguir enviant llibres a Nosara i si és possible a altres ciutats.


Les dues noies també s'han encarregat de recollir els fons necessaris per fer l'enviament del material a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.