Els equipaments municipals canvien l'horari a l'agost


Temes relacionats

Una prova pilot ofereix la possibilitat de solicitar cita prèvia per l'OAC (10/jul/12)


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater obrirà de deu del matí a dues durant l'agost / Font: Gencat.cat

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater obrirà de deu del matí a dues durant l'agost / Font: Gencat.cat

Els equipaments municipals modifiquen els seus horaris durant l'agost. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater, els mercats municipals de Pere San i Torreblanca, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de la plaça de la Vila i l'EMD de Valldoreix són els únics que obriran durant aquest període de vacances. Per contra, la Casa de Cultura, el Casal de Joves Torreblanca i l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) formen part dels equipaments que tanquen tot el mes.

Si durant l'agost heu de fer algun tràmit a les oficines municipals o necessiteu saber quin és l'horari que faran els mercats municipals o les biblioteques podeu consultar la llista següent.

Biblioteques

La biblioteca Gabriel Ferrater obrirà de dilluns a divendres de deu del matí a dues del migdia. En canvi, la Biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol romandrà tancada durant tot el mes.

Mercats

Durant l'agost el Mercat Municipal Pere San obrirà de dilluns a dissabte en horari de vuit del matí a dues del migdia. El Mercat Municipal Torreblanca en canvi, manté l'horari que fa tot l'any. Dilluns i dissabte obrirà de vuit a dues del migdia. Dimarts, dimecres i dijous de vuit a dues del matí i de cinc de la tarda a vuit del vespre. Divendres, el mercat obrirà de vuit del matí a vuit del vespre ininterrompudament.

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Durant l'agost i fins que comenci el curs escolar només obrirà l'OAC de la plaça de la Vila, situada a l'ajuntament. Ho farà de dilluns a divendres de vuit del matí a dues del migdia. Cal tenir en compte que aquelles persones que vulguin fer algun tràmit a l'OAC hauran d'haver sol·licitat prèviament una hora de visita a través dels telèfons 010, 902.543.010 o 93.565.70.00. Aquesta és una prova pilot en l'horari d'atenció a la ciutadania que fa el consistori per mantenir la qualitat en el servei a l'hora que se'n redueix el temps d'espera. També es pot fer de forma presencial.

Oficina Local d'Habitatge (OLH) i PROMUSA

Del 6 al 26 d'agost estarà tancada. Fora d'aquest període i fins el 15 de setembre l'oficina obrirà durant el matí, de nou a dues del migdia.

Casa de Cultura

La Casa de Cultura estarà tancada durant tot l'agost.

Casa Mònaco

La Casa Mònaco obrirà només de vuit del matí a tres del migdia. Durant les tardes estarà tancada.

Casal de Joves Torreblanca

El casal estarà tancat tot l'agost.

Oficina Municipal d'Esport per a tothom (OMET)

Durant l'agost romandrà tancada.

Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE)

Durant l'agost romandrà tancada.

Oficina Municipal d'Escolarització (OME)

Estarà tancada tot l'agost. A partir del 3 de setembre obrirà però caldrà concertar les visites a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

EMD de Valldoreix

Manté l'horari d'estiu durant tot l'agost. Obre de vuit del matí a tres del migdia i els divendres ho fa de vuit del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.