L'Audiència rebutja la petició de la defensa de Morín i continua el judici


Temes relacionats

La fiscalia nega que el judici contra Morín es basi en processos 'il·lícits' (14/set/12)

El judici dels avortament il·legals comença amb el doctor Morín com a principal acusat (14/set/12)


  • Comparteix:

Morín, al fons de la imatge

Morín, al fons de la imatge

L'Audiència de Barcelona no ha acceptat la principal petició dels advocats de la defensa del santcugatenc Carlos Morín i el seu equip en el procés per un centenar de suposats avortaments irregulars i tirarà endavant el judici. L'advocat de Morín, juntament amb la resta de lletrats defensors, va demanar divendres passat que el judici s'anul·lés perquè hi havia hagut irregularitats en el procés, així com proves obtingudes de forma il·lícita.

El tribunal ha anul·lat com a prova el vídeo amb càmera oculta de la televisió pública danesa, però no considera que això hagi d'anul·lar tot el procés, perquè la querella inicial es va basar en altres documents.

Morín i 11 dels seus col·laboradors s'enfronten a la justícia per haver fet presumptament més d'un centenar d'avortaments il·legals a Barcelona durant el 2007. A més, les acusacions el fan responsable d'haver establert una associació permanent i estable per practicar més d'un centenar d'avortaments il·legals per treure'n un important profit econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.