El Grup de Pastorets de la Floresta celebra aquest cap de setmana els seus 11 anys amb algunes novetats


  • Comparteix:

La tradicional història dels pastorets de Josep Maria Folch i Torres torna un any més a l'escenari de UREF de la Floresta de la mà d'un grup de veïns d'aquest districte. El muntatge, que eguany arriba a la seva onzena edició, incorpora com és habitual algunes novetats i també algunes referències a temes d'actualitat.

Un any més, els veïns de la Floresta s'uneixen per aquestes dates per posar en escena la tradicional obra dels Pastorets. Des de fa onze anys, membres de l'Agrupació Teatral del districte i diversos veïns recuperen aquest text i el pugen a l'escenari de la Unió Esportiva i Recreativa.

Aquest any són una trentena els actors que,entre nens i adults, donaran vida als ja coneguts personatges de Folch i Torres. Ja fa un mes que el grup assaja l'obra i prepara els decorats. Com cada any, s'ha introduït en el text alguna referència a l'actualitat i una variació humorística en el text del pastor Jeremies. Montse Gerhard, membre del grup de Pastorets, ens ho explica.

Montse Gerhard

Hi ha novetats en la representació i el Jeremies dirà alguna cosa humorística sobre algun tema d'actualitat.


Després de la celebració del desè aniversari dels pastorets de la Floresta, els responsables de l'obra arriben aquest any carregats d'empempta i amb la col·laboració de cares noves al costat d'alguns dels actors veterans.

Des d'aquest col·lectiu han fet una crida a la gent del municipi perquè s'animi a anar veure l'espectacle, que es represenatrà els dies 20, 26 i 27 de desembre a dos quarts de vuit del vespre al teatre de la UREF.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.