El Pla de de les Planes ofereix formació en monitor de lleure i en jardineria


Temes relacionats

Noves millores urbanes a les Planes ( 8/set/12)

El Pla de Barris de les Planes organitza un curs de manteniment i ús de desbrossadores per a aturats (25/gen/12)


  • Comparteix:

Les classes ja han començat / Font: Localpres

Les classes ja han començat / Font: Localpres

El Pla de Barris de les Planes ofereix nova formació, ara en les àrees de monitor de lleure i en jardineria. Els dos cursos, adreçats a ciutadans de les Planes en situació d'atur, han començat aquesta setmana. Al novembre s'oferirà un altre curs de formació en neteja domèstica

Prop d'una quarantena de veïns de les Planes han començat aquesta setmana dos cursos de formació per a aturats organitzat pel projecte de Pla de Barris: un curs de monitor de lleure (275 hores) i un altre de jardineria bàsica (90 hores). Les classes s'estan duent a terme al Casal les Planes.

Aquests cursos, subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i per Fons Europeus, formen part del projecte social i d'ocupació del Pla de Barris de les Planes. En el marc d'aquest projecte, el Pla de Barris va oferir un curs de formació en manteniment i ús de màquines desbrossadores al gener.

Al novembre està previst que s'imparteixi un curs de formació en neteja domèstica (60 hores). Per inscriure-s'hi cal informar-se al Casal les Planes. En cas que finalment no es cobreixin les places d'aquest curs, l'Ajuntament les oferirà a la resta de santcugatencs a través del Servei Municipal d'Ocupació (SOM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.