Les pistes del Ferran i Clua s'obren a l'ús dels valldoreixencs


  • Comparteix:

Gavaldà, a la dreta, acompanyat de Josep Puig

Gavaldà, a la dreta, acompanyat de Josep Puig

Les pistes de l'escola pública Ferran i Clua de Valldoreix se sumen al programa Patis Oberts, organitzat per l'EMD, per ampliar els espais disponibles per a la pràctica de l'esport. Així doncs, les instal·lacions obriran els cap de setmana sota la supervisió d'un monitor responsable.

Les pistes del Ferran i Clua s'uneixen a les de l'institut l'Arnau Cadell, que ja s'obren fora d'horari escolar. D'aquesta manera es dóna resposta a les peticions d'espais per fer activitats esportives a Valldoreix. El vocal de Joventut i Esport, Xavier Gavaldà, ha explicat que la intenció és que se'n faci un ús segur.

Xavier Gavaldà

De moment farem la prova aquest trimestre amb la intenció que continuï. Obrirem les pistes i per seguretat sempre hi haurà un responsable.


Les pistes, per tant, romandran obertes durant el cap de setmana i també els divendres festius com el d'aquesta setmana, Dia de la Hispanitat, quan entrarà en funcionament el nou servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.