'Llibres i música a la fresca' és la nova proposta de l'Institut de la Infància


Temes relacionats

L'Institut de la Infància proposa fer xarxa de col·laboració amb empreses i associacions ( 7/mar/12)

Sant Cugat ja compta amb tres espais d'intercanvi de llibres infantils (30/nov/11)


  • Comparteix:

Les famílies podran jugar, llegir i sentir la música en un entorn natural com el dels jardins del Monestir / Font: Consellcespedes.wordpress.com

Les famílies podran jugar, llegir i sentir la música en un entorn natural com el dels jardins del Monestir / Font: Consellcespedes.wordpress.com

La delegació a Sant Cugat de l'Institut de la Infància presenta aquest diumenge la nova programació del curs amb la iniciativa 'Llibres i música a la fresca'. Es tracta d'una festa per a les famílies amb música, espais de cultura i jocs de taula que començarà a dos quarts de dues del migdia. L'activitat, que es farà als jardins del Monestir, estarà amenitzada amb un concert a càrrec de l'escola Fusió.

Les famílies podran llegir, jugar, escoltar música i compartir experiències alternatives al model d'oci tradicional. A més, hi haurà un espai per fer intercanvis de llibres infantils, cromos i joguines i una classe oberta per apropar-se al karate.

Es tracta d'una iniciativa que proposa un model educatiu alternatiu, posant la cultura al servei de les famílies de manera gratuïta. A més, l'entitat ofereix personal amb experiència per a l'atenció de nens amb necessitats especials. L'activitat és gratuïta i oberta a tot el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.