Una taula rodona, nova activitat de les jornades Diàspora


Temes relacionats

La bio-civilització, tema central de la 'Diàspora 2012' (11/nov/12)

Pau Martínez (IMAGO): 'L'any vinent volem tornar a fer les jornades Diàspora' ( 7/nov/12)

La cura de la natura i la solidaritat, objectiu de les jornades Diàspora ( 6/nov/12)


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

Les jornades Diàspora Sant Cugat continuen aquest dissabte amb una taula rodona sota el títol 'Construint una Bio-Civilització. Amb quina ètica, quina economia i quina estructura de poder'. La cita, que començarà a les deu del matí al Teatre-Auditori, comptarà amb la participació d'Arcadi Oliveres, Victòria Camps, Dolors Vilarasau i Isabelle Delannoy, i estarà moderada per la directora de l'Associació IMAGO i de la Diàspora, Sandra Campos.

Les jornades 'Diàspora Colòmbia - Barcelona - Sant Cugat' han arribat aquest any per primera vegada a la ciutat i compta amb la col·laboració de Cugat.cat. L'organització del projecte, Associació IMAGO per a la Cooperació, el Desenvolupament i la Solidaritat, que porta tota la setmana realitzant activitats, ha decidit apropar el cicle a Sant Cugat per donar a conèixer el tema de la creació d'una bio-civilització.

La Diàspora té com a objectiu realitzar un treball de sensibilització a través del cinema i les noves tecnologies, al voltant de temes com la convivència pacífica, la solidaritat i el medi ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.