Crida de la campanya 'Un nen, una joguina' perquè cap infants es quedi sense regal per Reis


  • Comparteix:

Els joves de la parròquia fan una crida als santcugatencs perquè participin a la campanya 'Un nen, una joguina', que s'organitza cada any perquè cap criatura es quedi sense el seu regal el dia de Reis. Després que prop de 200 persones assistissin al concert solidari celebrat el dia 27 per recollir fons per la campanya, els joves esperen que aquests darrers dies, la gent s'animi a participar i col·labori amb la donació de joguines.

Unes 200 persones han assistit al concert solidari que, un any més, han organitzat els responsables de la campanya "Un nen, una joguina", per recollir diners per aquesta iniciativa. L'actuació, que s'ha fet al Monestir, tenia un preu de 9 euros i ha comptat amb la participació del Cor Aglepta de Sant Cugat i del Cor Albada de Barcelona.

Els responsables de la campanya valoren molt positivament el nivell de participació al concert, ja que els diners recaptats els permetran comprar joguines i contribuir així a les que estan donant els santcugatencs.
Tot i que fins ara aquestes aportacions no han estat tant nombroses com en altres ocasions, una de les organitzadores, Sílvia Ribó, assegura que la majoria de gent espera habitualment als dies abans de Reis per fer les seves aportacions.

Sílvia Ribó

La participació al concert ha estat molt bona. La resposta de la gent a l'hora de portar joguines no va tan bé com esperàvem, però normalment la gent espera les vigílies de Reis.


Aquest any, la campanya "Un nen, una joguina", vol contribuir a fer realitat els somnis de 370 nens i nenes del municipi la nit de Reis. En total, són 176 famílies amb pocs recursos, tot i que els joves de la Parròquia no descarten que se n'hi afegeixi alguna més a darrera hora.

Tal i com explica Ribó, cada criatura tindrà 2 regals, a poder ser dels que han demanat però mai joguines de caràcter bèl·lic, i també rebran un llibre.

Sílvia Ribó

Cada nen té dos regals, que intentem que siguin els que han demanat, i també els hi posem un llibre, perquè creiem que és important fomentar la lectura.


Les persones que vulguin contribuir amb aquesta campanya perquè cap criatura santcugatenca es quedi sense el seu regal de Reis, ho poden fer portant joguines noves als locals de la Parròquia, cada tarda entre les sis i dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.