El projecte 'Teixint Xarxes' fomenta el debat amb alumnes de 3r d'ESO


Temes relacionats

La Unipau es trasllada al Xalet Negre (24/set/12)

L'Ajuntament i la Unipau renoven el conveni de col·laboració anual (12/jul/12)


  • Comparteix:

Neus Sotomayor, a l'esquerra, i Anna Sánchez a l'estudi de Cugat.cat

Neus Sotomayor, a l'esquerra, i Anna Sánchez a l'estudi de Cugat.cat

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) porta als cinc instituts de la ciutat el projecte 'Teixint Xarxes', una iniciativa educativa que busca fomentar el debat entre els alumnes de 3r d'ESO de temes sobre la pau i la solidaritat. El projecte va néixer fa set anys i actualment arriba a altres poblacions com Cerdanyola, Manresa i Rubí.

La coordinadora del projecte 'Teixint Xarxes', Anna Sánchez, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que l'objectiu de les sessions és que l'alumnat es posi en determinades situacions i així fomentar el debat.

Anna Sánchez

No es tracta de classes magistrals sinó que es treballa a partir de dinàmiques socioefectives. Que l'alumnat es posi en determinades situacions per fomentar el debat.


La directora de la Unipau, Neus Sotomayor, destaca que, tot i l'època de crisi, s'ha de ser conscient que els catalans viuen 'en una zona del món privilegiada'.

Els instituts Angeleta Ferrer, Joaquima Pla i Farreras, Arnau Cadell i Leonardo Da Vinci i l'escola Avenç són els centres educatius de la ciutat que inclouen el projecte 'Teixint Xarxes' al seu currículum educatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.