Inici de l'operació sortida pel pont de la Constitució i la Immaculada


  • Comparteix:

Comença l'operació de sortida./ Font: Eixdiari.cat

Comença l'operació de sortida./ Font: Eixdiari.cat

El Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d'Esquadra han posat en marxa el dispositiu especial de trànsit pel pont de la Constitució i la Immaculada. Les vies de Sant Cugat no es troben entre les que el SCT considera més conflictives ja que es preveu que el trànsit es concentri cap a les zones de muntanya, les pistes d'esquí i els centres comercials coincidint amb l'inici de les compres nadalenques. Els horaris amb més afluència de vehicles seran aquest dimecres entre dos quarts de sis de la tarda a les deu de la nit amb l'operació de sortida i diumenge de dotze del migdia a nou de la nit a causa de l'operació retorn.

Les vies que van cap a les zones de muntanya i les pistes d'esquí com la C-16, la C-17 i la C-14 són les que podrien presentar més problemes de trànsit durant el pont de la Constitució i la Immaculada, segons el Servei Català de Trànsit. Els accessos a Andorra per la N-145 i la N-260 i la autovia A-2 són els altres punts que poden registrar complicacions.

Sant Cugat no serà una de les zones més conflictives, però el SCT recomana extremar la prudència en la conducció atès el nombre elevat de desplaçaments que s'hi registraran, 450.000, sobretot aquest dimecres en l'operació sortida, també a les onze del matí i les dues de la tarda del dijous, el matí del dissabte i durant tot el diumenge. El Servei Català de Trànsit també recomana adequar la conducció a les inclemències meteorològiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.