El SCT i els Mossos d'Esquadra, preparats per a l'operació retorn


  • Comparteix:

El SCT preveu retencions a les zones de muntanya i pistes d'esquí./ Font: ACN

El SCT preveu retencions a les zones de muntanya i pistes d'esquí./ Font: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d'Esquadra posaran en marxa el dispositiu especial per a l'operació retorn del pont de la Constitució i la Immaculada aquest diumenge. Les vies de Sant Cugat, però, no es troben entre les que el SCT considera més conflictives ja que el dispositiu es concentrarà especialment a les zones de muntanya, les pistes d'esquí i els centres comercials tal com es va fer durant l'operació sortida. Els horaris amb més afluència de vehicles seran des de les dotze del migdia a les nou del vespre tot i que el Servei de Trànsit recomana extremar la precaució fins la mitjanit.

L'operació retorn comença aquest diumenge amb les mateixes zones conflictives que les de l'operació sortida, les vies que van cap a les zones de muntanya i les pistes d'esquí com la C-16, que passa per Sant Cugat, la C-17 i la C-14, on es preveuen retencions. Els accessos a Andorra per a la N-145 i la N-260 i l'autovia A-2 són els altres punts que poden registrar complicacions sobretot entre les dues de la tarda i les nou del vespre, quan es preveu la major afluència de trànsit.

Tot i que Sant Cugat no serà una de les zones més conflictives, el SCT recomana també extremar la prudència en la conducció atès el nombre elevat de desplaçaments que s'hi registraran, 450.000, i recomana adequar la conducció a les inclemències meteorològiques. El dispositiu especial finalitzarà a la mitjanit del diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.