El director general de Nestlé exposa la filosofia de la companyia a Sant Cugat


Temes relacionats

El conseller delegat de Nestlé, convidat avui de l'AEU (13/des/12)


  • Comparteix:

El director general de la companyia en un moment de la conferència

El director general de la companyia en un moment de la conferència

El director general de la multinacional suïssa Nestlé, Paul Bulcke, ha destacat que l'objectiu de la companyia és aconseguir millorar la qualitat de vida de totes les persones. Aquesta ha estat una de les idees que ha transmès Bulcke durant la conferència 'Nestlé, més enllà de l'alimentació' organitzada per l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) al Teatre-Auditori aquest dijous al vespre. Bulcke també ha destacat que els 330.000 empleats de l'empresa comparteixen la intenció de ser una part positiva de la vida de la gent, amb un seguit de productes que els aportin una nutrició de qualitat en tots els moments del dia.



El director general de la multinacional ha exposat davant un auditori molt atent la filosofia de la companyia nascuda el 1866 de la mà del farmacèutic Henri Nestlé i que a tocar del segle i mig de vida s'ha convertit en l'empresa agroalimentària més gran del planeta, amb presència a tots els països del món.

Sota el lema 'Good food, good life' traduït al català com 'A gust amb la vida', Bulcke ha explicat que Nestlé ofereix a tots els països una gran quantitat de marques conegudes internacionalment com Nescafé, Nespresso i Maggi, i algunes de locals a cada mercat, com és el cas de La Cocinera o Litoral a l'Estat espanyol. Aquesta gran diversitat els permet, ha remarcat Bulcke, oferir una àmplia gamma de productes per cobrir gairebé totes les necessitats alimentàries de les persones i durant totes les etapes de la seva vida.

Paul Bulcke

Volem ser un líder respectat i de confiança per a les famílies. A través dels nostres productes volem millorar la vida de la gent.


Bulcke ha explicat també l'aposta de present i futur de la divisió Nestlé Health Science que analitza com interactuen els nutrients amb les persones, amb la clara intenció de convertir una millor alimentació en el millor medicament.

La conferència de Bulcke ha anat seguida d'un torn obert de preguntes del públic assistent, que ha omplert la platea del Teatre-Auditori aquest dijous al vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.