La nova programació de l'AEU ja escalfa motors


  • Comparteix:

Al centre, el president de l'AEU, Marc Plens

Al centre, el president de l'AEU, Marc Plens

El doctor en filosofia Àngel Castiñeira, el periodista especialista en cinema Albert Beorlegui i l'escriptor Joan Tres són alguns dels protagonistes del cicle de conferències que organitza l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) per al primer trimestre de l'any. Història, art, literatura i medicina són alguns dels temes principals de les xerrades del cicle que també inclou un seminari sobre història de l'art, tres tertúlies, un curs d'informàtica i dues sortides fins el febrer.

El primer trimestre s'obrirà amb la conferència 'Valors tous en temps durs. Canvi de valors a Catalunya', a càrrec del director de la càtedra de lideratge i governança democràtica d'ESADE, Àngel Castiñeira. Aquesta xerrada tindrà lloc el segon dimarts de gener.

El primer dimarts de febrer serà el torn del cinema. El periodista, crític i divulgador de la història del cine Albert Beorlegui oferirà una conferència sobre Harold Lloyd dins del cicle sobre cinema mut. Dues setmanes després, l'escriptor i doctor en filologia catalana Joan Tres oferirà una conferència i una lectura de poemes de Joan Salvat-Papasseit.

El president de l'Aula, Marc Plens, ha explicat quins són els criteris a l'hora de buscar les activitats.

Marc Plens

Sempre oferim temes que interessen als assistents a les conferències


Ja al mes de març, l'antropòleg, escriptor i guia d'expedicions culturals a l'Àrtic Francesc Bailón oferirà la conferència 'La cultura nòrdica. Els víkings de Grenlàndia'. L'antropòleg explicarà les seves experiències després de conviure amb els inuits. La conferència tindrà lloc el segon dimarts i el segon dijous de març.

Totes les conferències seran a dos quarts de sis de la tarda. Les xerrades s'imparteixen a diferents espais, com l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), el Trade Center, la Unió, o en el cas dels actes multitudinaris, al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.