L'Ateneu tanca el 2012 amb 2.875 usuaris, nou rècord de l'entitat


Temes relacionats

L'Ateneu ofereix 70 activitats per al primer trimestre del 2013 ( 7/des/12)

L'Ateneu tanca sobre l'escenari un dels seus cursos amb més usuaris (15/jun/12)


  • Comparteix:

Seu de l'Ateneu

Seu de l'Ateneu

Un total de 2.875 persones ha participat en alguna de les activitats que l'Ateneu ha programat durant el 2012, el que suposa el màxim d'usuaris registrat per l'entitat. Es tracta d'un augment de 180 inscripcions respecte l'any anterior i des de l'Ateneu s'interpreta com una 'demostració' de la confiança que els santcugatencs han dipositat en la programació que ofereix l'equipament. L'Ateneu ja ha obert el període d'inscripcions per al primer trimestre del 2013, durant el qual l'entitat espera tancar un conveni de col·laboració público-privada amb l'Ajuntament.

Una de les claus d'aquesta resposta és, segons els responsables de l'Ateneu, la diversificació i ampliació de l'oferta que s'ha adaptat a les diferents franges d'edat. De fet, el membre de la direcció Toni Ramon ha explicat que les activitats de benestar per a la gent gran, embarassades i les familiars, així com les gastronòmiques, són les que més han crescut aquest darrer any.

Toni Ramon

Podem parlar de tot el ventall de benestar. Tota una sèrie d'activitats que hem ampliat a gent gran i a la demanda de dones embarassades i les activitats amb nadons.


L'Ateneu ha programat durant el 2012 uns 170 cursos trimestrals amb una oferta de 1.500 places. Per això, l'entitat està en converses amb el consistori per tancar un acord de col·laboració público-privada, previsiblement durant el primer trimestre del nou any, que eviti la duplicitat d'activitats a la ciutat, redueixi el seu cost i garanteixi el manteniment d'alguns serveis en un context de reducció pressupostària, segons ha avançat Ramon.

Toni Ramon

Una de les fórmules passa per la gestió público-privada. És una manera de garantir la programació a un cost inferior que si l'administració assumeix el 100% de la gestió.


De moment, l'Ateneu proposa per aquest primer trimestre del 2013 una setantena d'activitats repartides entre cursos i tallers dels àmbits de formació, benestar personal, idiomes i oci. En total, hi haurà disponibles unes 1.700 places amb l'objectiu d'ampliar l'espectre d'usuaris, sobretot amb noves propostes familiars. Les inscripcions es poden fer de dilluns a divendres a la secretaria de l'entitat des de les nou del matí a la una del migdia i entre les quatre de la tarda fins a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.