Sant Cugat s'emociona amb els Reis d'Orient


  • Comparteix:

Com marca la tradició, els Reis han arribat en helicòpter

Com marca la tradició, els Reis han arribat en helicòpter

Milers de santcugatencs han acompanyat el seguici dels Reis d'Orient que ha recorregut els carrers de la ciutat aquest dissabte. Com cada any, Gaspar, Melcior i Baltasar han aterrat en helicòpter al Parc de l'Arborètum, on han començat la ruta seguits de 19 carrosses. El recorregut ha acabat a la plaça de Barcelona, on Ses Majestats han rebut les claus de la ciutat de mans de l'alcaldessa per poder repartir tots els regals durant la nit.



El bon temps ha acompanyat l'arribada dels Reis d'Orient al Parc de l'Arborètum on han estat rebuts per milers de santcugatencs emocionats per veure Ses Majestats. Els més petits han lliurat també les darreres cartes que contenen regals i desitjos ben variats.

Nens

He demanat un patinet, un mòbil, un jersei i unes sabates. / He demanat venir a Espanya, perquè sóc de Colòmbia. / Una moto, un patinet, un cotxe teledirigit i diners pels nens pobres. / He demanat la Nintendo 3DS, un nino i el diari i el tutú de la Draculaura.


Els Reis Mags han recorregut els carrers del centre per arribar a la parròquia de Sant Pere d'Octavià, on han ofert els seus presents i han besat al nen Jesús per recordar la història de la Nit de Reis. Baltasar ha demanat als nens i nenes santcugatencs que vagin a dormir ben aviat i que es portin encara millor l'any vinent.

Baltasar

Sobretot que vagin a dormir aviat i que es portin molt bé. Jo sé que la majoria s'han portat molt bé, però l'any que ve encara millor.


Ses Majestats han rebut les claus de la ciutat de les mans de l'alcaldessa, Mercè Conesa, perquè puguin portar els regals als nens i nenes de la ciutat. Conesa ha destacat la importància d'aquesta tradició en una ciutat amb tant pes de la infància.

Mercè Conesa

En una ciutat amiga de la infància, amb tants infants és una data molt assenyalada. Les famílies ho esperen i la ciutat fa goig amb els carrers plens de gent i una cavalcada de molta qualitat.


Les tres carrosses dels Reis Mags i la de l'Estrella que els guia han estat acompanyades de 19 carrosses que han participat en el tradicional concurs. Enguany, el primer premi ha estat per a Pim Pam Pum, el segon per a la Creu Roja, i el tercer i el quart per als Bastoners de Sant Cugat i Jardinarium, respectivament.

Cugat.cat ha participat en la cavalcada amb la seva unitat mòbil, que ha decorat per a l'ocasió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.