Capio HGC organitza la 5a edició del Simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat


  • Comparteix:

Cartell del 5è simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat / Font: Geyesco.com

Cartell del 5è simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat / Font: Geyesco.com

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) organitzarà el penúltim divendres i dissabte de febrer la cinquena edició del Simposi sobre el Trastorn Límit de la Personalitat (TLP). La convenció se centrarà en la importància de diagnosticar aquesta malaltia a temps. La jornada porta el lema 'Un recorregut del TLP al llarg de la vida'. El simposi té com a objectiu facilitar intercanvi d'idees i el contacte personal entre els professionals dedicats a aquest camp.

La jornada està organitzada per l'Institut Trastorn Límit i dirigida pel director general de l'hospital, Xavier Mate, i pel director del Servei de Psiquiatra, el doctor Miquel Gasol. Aquest simposi exposarà la importància d'un diagnòstic precoç i les implicacions clíniques que pot tenir la malaltia al llarg de les tres etapes de la vida: la infància, l'adolescència i l'etapa adulta.

Els professors Eduard Vitelas, Miquel Casas i Víctor Pérez moderaran les diferents ponències que es duran a terme al llarg dels dos dies.

El Comitè Organitzador del simposi convida a participar en la tercera edició del concurs de pòsters Premi Esteve Cirera a tots els assistents, dotat de 1.000 euros. Amb aquesta iniciativa l'organització vol promoure la investigació científica sobre aquesta patologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.