Arranjament de 220.000 euros per arranjar voreres i asfaltat en les properes setmanes


  • Comparteix:

Imatge del passeig de l'Havana / Font: Google Maps

Imatge del passeig de l'Havana / Font: Google Maps

La setmana vinent s'iniciaran les obres d'arranjament del passatge del Carme i un tram del passeig de l'Havana. Aquests treballs, i altres actuacions futures, suposen una despesa de prop de 220.000 euros. Al passatge del Carme es repararan durant dues setmanes les voreres en mal estat a partir de dilluns vinent. També es millorarà l'asfalt al passeig de l'Havana entre les avingudes d'Olabarria i de Bilbao des de dimecres que ve i durant una setmana.

La reparació de les voreres del passatge del Carme s'iniciarà dilluns de la setmana vinent i es corregiran els escocells en mal estat i les zones aixecades per arrels dels arbres, i es construiran nous passos de vianants adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres duraran dues setmanes i, tot i poder circular amb normalitat per la via, no s'hi podrà aparcar.

D'altra banda, també es repavimentarà el passeig de l'Havana a partir de dimecres vinent, entre les avingudes de Bilbao i Olabarria. Aquesta actuació, que canviarà l'asfalt de 1.500 metres quadrats, afectarà la circulació per aquesta avinguda durant una setmana, ja que només hi circularan els veïns.

Un cop finalitzades aquestes obres, es duran a terme altres actuacions a la ciutat, incloses en el mateix pressupost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.