Desarticulat un grup dedicat a extorsions, robatoris i tràfic de drogues al Vallès


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra / Font: Cos policial dels Mossos

Mossos d'Esquadra / Font: Cos policial dels Mossos

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal dedicat a les extorsions, els robatoris violents i el tràfic de drogues al Vallès Occidental. S'han fet 10 entrades a pisos i s'han detingut 14 persones de les quals nou han ingressat a presó. Segons el cos policial, el grup hauria comès dos robatoris a Sant Cugat.

A l'operació, s'hi han intervingut armes de foc, reals i simulades, material per cometre robatoris violents i substàncies estupefaents, així com objectes procedents de robatoris

La investigació va començar a l'octubre, quan es va produir un assalt violent a la localitat de Rubí. En la fugida, un agent de Mossos d'Esquadra que estava fora de servei va aconseguir detenir una dona, mentre que dos homes van poder escapolir-se amb un turisme, a l'interior del qual hi havia un altre integrant del grup en actitud d'espera.

Aleshores, es van posar en marxa diferents dispositius per aconseguir determinar els components de l'agrupació criminal i neutralitzar la seva activitat delictiva. El dispositiu va tancar-se amb la desarticulació total de l'organització i detenció dels seus principals membres es va dur a terme la matinada de l'11 de desembre.

A l'operació, els investigadors hi van trobar elements que corroboraven les investigacions: dues pistoles reals i d'altres simulades, diversa munició per a armes de foc, 20 grams de cocaïna, dos quilograms de marihuana i 40 grams d'haixix, a més d'un turisme d'alta gamma.

Cap dels 14 detinguts és veí de Sant Cugat. La instrucció d'aquests fets ha estat coordinada pel Jutjat d'instrucció número 4 de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.