El Cafè Mumbai vol convertir-se en la segona casa dels santcugatencs


  • Comparteix:

El local s'ha omplert en la seva inauguració

El local s'ha omplert en la seva inauguració

El Cafè Mumbai ha obert les seves portes aquest dissabte amb la intenció de convertir-se en un espai on els santcugatencs se sentin com a casa. És un punt de trobada entre amics, però també un lloc on fer teràpia de relaxació, aprendre idiomes i conèixer altres cultures. La inauguració ha consistit en una exhibició de Bollywood, una de les activitats que el cafè programarà habitualment.

Ioga i dansa de Bollywood, festes temàtiques de diferents cultures, intercanvi d'idiomes i cafeteria. Aquesta serà l'oferta que Cafè Mumbai articula a través de tres espais. La sòcia de Cafè Mumbai Susana Brites ha explicat el concepte d'aquest espai únic a la ciutat.

Susana Brites

El concepte de Cafè Mumbai és un lloc de trobada i relax, on pots fer teràpia, prendre alguna cosa i un lloc on fer ioga i Bollywood.


Tot plegat ha de servir per dotar els santcugatencs d'un espai on estar com a casa. Segons Brites, la gent nouvinguda a la ciutat i les famílies no tenen un lloc d'aquestes característiques a Sant Cugat.

Susana Brites

Volem recuperar el trobar-se amb els amics, tenir un espai on estar bé com a casa perquè Sant Cugat és un lloc amb famílies i estrangers que no tenen un lloc de trobada.


Una trentena de persones ha assistit a la inauguració, on han gaudit d'una exhibició de Bollywood i un refrigeri i han contemplat una ofrena a la deessa Lakshmi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.