SEMAF desconvoca la vaga de FGC de la setmana vinent


Temes relacionats

FGC farà vaga coincidint amb la celebració del Congrés Mundial de Mòbil (15/feb/13)


  • Comparteix:

Estació de FGC de la Floresta

Estació de FGC de la Floresta

El Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants de Ferroviaris (SEMAF) ha desconvocat la vaga plantejada per la setmana vinent després que s'hagi arribat a un acord amb la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Sindicat i companyia han arribat a acords sobre les reclamacions dels treballadors que tenen a veure amb el reglament de circulació i normes bàsiques de seguretat i la revisió d'alguns expedients disciplinaris oberts contra maquinistes.

La protesta havia de coincidir amb el Mobile World Congress de Barcelona que se celebrarà la setmana vinent. La situació s'ha desencallat arran d'una reunió entre els representants dels treballadors i la direcció aquest dimarts.

Fruit d'aquesta trobada s'ha acordat la convocatòria d'un Comitè Seguretat enla Circulació extraordinari on s'estudiaran diverses mesures per millorar qüestions de seguretat. També s'ha acordat la revisió dels expedients disciplinaris oberts a a diferents maquinistes arran d'una anterior protesta laboral.

SEMAF té una representació minoritària de tres membres sobre els 23 del comitè d'empresa de FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.