L'Ateneu ofereix 70 cursos i tallers per al segon trimestre


Temes relacionats

L'Ateneu consolida el tast de vins com una de les seves activitats principals (29/gen/13)

L'Ateneu tanca el 2012 amb 2.875 usuaris, nou rècord de l'entitat (31/des/12)

L'Ateneu ofereix 70 activitats per al primer trimestre del 2013 ( 7/des/12)


  • Comparteix:

Les inscripcions es podran formalitzar a partir d'aquest dilluns

Les inscripcions es podran formalitzar a partir d'aquest dilluns

L'Ateneu manté la seva aposta per les gastronomies exòtiques i s'endinsa en el terreny de la jardineria creativa amb les noves propostes de cursos i tallers del període d'abril al juny. L'entitat ofereix prop de 70 cursos de diferents temàtiques, com la dansa, la cuina, els idiomes i la informàtica. Més de 800 persones han participat en les activitats d'aquest primer trimestre de l'any, una dada que l'Ateneu dóna per molt bona. Les inscripcions per al nou període s'obren dilluns vinent.

Després d'haver ofert cursos de cuina japonesa i xinesa, l'Ateneu presenta ara un curs de cuina coreana, a més de mantenir tallers de cuina per a principiants i de mercat, unes sessions que comptaran amb la col·laboració de Vins Noé. Tot plegat amb l'objectiu de donar resposta a una gran demanda dels participants. El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, considera que la gastronomia oriental té èxit per la possibilitat de descobrir nous gustos i ingredients.

Toni Ramon

Amb cuina de fora, la gent busca explorar nous ingredients i noves formes de tractar-los.


La jardineria és un dels altres eixos destacats de la nova programació. L'Ateneu proposa un curs de jardineria creativa, un taller pràctic on els participants aprendran a crear diverses composicions amb la utilització de plantes i materials reciclats. L'apunt teòric el posarà un curs per dissenyar un jardí adaptat a l'espai dels participants, ja sigui un jardí, una terrassa o un balcó. La responsable de la programació dels cursos, Isabel Carreño, ha explicat que ara és una bona època per fomentar la jardineria.

Isabel Carreño

Aquest temps és molt adient per estimular la jardineria creativa. Combinarem plantes amb material reciclat.


Aquestes i altres novetats se sumen a les propostes ja habituals de l'Ateneu, que inclouen diversos cursos d'idiomes i tallers de diferents tipus de dansa i ioga. Les inscripcions s'obren aquest dilluns i es poden tramitar de manera presencial a l'Ateneu, que respectarà l'ordre d'arribada. L'entitat recorda que és imprescindible fer el pagament en el moment d'inscriure's a l'activitat desitjada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.