El Fitness, finalment, tindrà quota separada per l'ús exclusiu de la piscina


  • Comparteix:

La T-10 de 10 banys val 30 euros.

La T-10 de 10 banys val 30 euros.

El Fitness de la Rambla del Celler tindrà finalment una quota diferenciada pels usuaris del servei de piscina. La comissió de govern ha aprovat l'actualització dels preus del servei que, segons l'alcalde, estan per molt per sota d'altres instal·lacions de la comarca. D'altra banda, s'ha decidit el tancament definitiu de la piscina del Parc Central ja que l'equip de govern assegura que tota la demanda es pot encabir, de moment, a les instal·lacions de la Rambla del Celler.

L'actualització dels preus de la piscina preveu una entrada d'un sol dia, un abonament de 10 banys i l'abonament de temporada, pels usuaris provinents de la piscina del Parc Central. Amb aquesta actuació, l'equip de govern dóna sortida a les demandes dels ciutadans que reclamaven el pagament d'una quota per fer ús només de la piscina.

La comissió de govern també ha decidit, per motius de rendibilitat, la clausura de les piscines del Parc Central. L'alcalde, Lluís Recoder, ha afirmat que el transvassament dels usuaris d'aquestes instal·lacions al Fitness de la Rambla del Celler es podrà fer sense problemes:

Lluís Recoder

En aquest moment, no està justificat mantenir les dues piscines obertes


No obstant, Recoder ha deixat clar que les piscines del Parc Central s'obriran immediatament en cas que la piscina del Fitness no pogués assumir la demanda.

La notícia del tancament de la piscina del Parc Central no ha estat ben rebuda pel col·lectiu 'Volem piscina', que exigeix que les instal·lacions es mantinguin obertes durant tota la temporada. Un dels membres de l'entitat ha afirmat que la decisió de l'Ajuntament no ha estat la correcta:

usuari de la psicina Parc Central

¿Com encabiran les 16 persones que dimarts usaven la piscina de la Rambla del Celler i les 15 del Parc Central?


Els preus d'utilització de la piscina de la Rambla del Celler han patit un augment, donat que els usuaris compten amb un major nombre de prestacions com hidromassatge, banys de vapor i activitats aquàtiques. L'alcalde s'ha mostrat convençut que la modificació de les tarifes és justa i gens abusiva:

Lluís Recoder

Hem analitzat els preus de les ciutats del voltant i estem en una situació perfectament defensable


D'altra banda, la comissió de govern ha acordat que l'empresa UBAE retorni els diners que va cobrar de forma anticipada als usuaris abans que s'aprovés l'actualització dels preus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.