Catalunya Diu Prou ensenyarà els passos per pagar impostos a la Generalitat


  • Comparteix:

Catalunya Diu Prou promou la insubmissió fiscal / Font: ACN

Catalunya Diu Prou promou la insubmissió fiscal / Font: ACN

La plataforma Catalunya Diu Prou, formada per diverses entitats que col·laboren fent accions enfocades a l'assoliment de la independència de Catalunya, arriba a Sant Cugat el 28 de maig amb una xerrada sobre els arguments legals per exercir la sobirania fiscal. La voluntat és estendre la idea territorialment, oferir les claus que ajudin la ciutadania a perdre la por i animar-la a pagar els impostos a l'Agència Tributària Catalana. La conferència tindrà lloc a la Casa de Cultura a dos quarts de nou del vespre.

El principal objectiu de la plataforma independentista és aconseguir que els ciutadans de Catalunya paguin els impostos a la Generalitat, perquè aquests es quedin al país. Sota aquest pretext, Catalunya Diu Prou oferirà una xerrada a Sant Cugat el 28 de maig, a la Casa de Cultura a dos quarts de nou del vespre, per explicar els arguments legals d'exercir la sobirania fiscal. La directora de la coordinadora, Carme Teixidor, ha destacat que la voluntat és aconseguir canvis polítics per assolir la independència de Catalunya.

Carme Teixidor

Des de la plataforma s'impulsen accions que provoquen canvis polítics, sempre enfocats a l'assoliment de la independència del país.


La voluntat de la plataforma és aconseguir estendre aquesta idea a tot el territori per fer pedagogia i que la societat prengui consciència que pagar els impostos a la Generalitat i no a l'Estat espanyol 'no té conseqüències jurídiques'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.