L'Arbreda apropa als ciutadans l'educació respectuosa amb diverses conferències


  • Comparteix:

L'Arbreda organitza les seves activitats a Valldoreix

L'Arbreda organitza les seves activitats a Valldoreix

L'associació valldoreixenca l'Arbreda ha engegat aquest maig un cicle d'activitats per fomentar l'educació respectuosa que s'allargarà fins a principis de novembre. La iniciativa presenta aquest divendres una tertúlia, a la Casa de Cultura a dos quarts de set de la tarda, en què els participants abordaran diverses maneres per comunicar-se afectivament. L'objectiu de l'Arbreda és crear un espai de creixement familiar i promoure la reflexió en els processos d'aprenentatge dels menuts.

Comunicar-se diàriament, l'autonomia del món adult, la descoberta de la sexualitat i l'arribada dels fills a la parella són alguns dels aspectes que es tractaran en aquesta iniciativa que s'allargarà fins el novembre.

Diverses especialistes en els àmbits de la psicologia, l'educació infantil i la teràpia ocupacional aproparan als santcugatencs l'educació respectuosa amb diverses xerrades i monogràfics que tindran lloc a la Casa de Cultura i a l'espai de joc de l'associació, al passeig Rubí número 42.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.