Sant Cugat, escenari d'un debat sobre la comunicació política local


  • Comparteix:

Jofre Llombart és un dels protagonistes de la jornada

Jofre Llombart és un dels protagonistes de la jornada

L'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP) porta a debat la comunicació política local dilluns de la setmana vinent a Sant Cugat. El claustre del Monestir acollirà intervencions com les de l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i el periodista santcugatenc Jofre Llombart, que debatran sobre la crisi i les seves conseqüències, les reivindicacions ciutadanes de major transparència i com aquestes influeixen en la comunicació de les administracions.

Aquesta jornada tindrà lloc dilluns vinent, a les sis de la tarda, i tindrà la presència de destacats professionals i diferents representants polítics d'administracions com l'alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, el regidor de l'Ajuntament de Caldes de Montbui Isidre Pineda, a més de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que inaugurarà la sessió. Aquesta proposta es dividirà en diferents conferències, debats i tallers que tenen per objecte aprofundir en diferents aspectes de la comunicació.

D'aquesta manera, els interessats podran assistir a una conferència sobre les 'Experiències i relacions amb mitjans públics i privats d'àmbit local o general', a càrrec del periodista i exredactor de Cugat.cat, Jofre Llombart. L'expert en entorns 2.0 i xarxes socials, el santcugatenc Marc Monells, oferirà un taller sobre aquests àmbits, mentre que l'alcalde de Castellar protagonitzarà la ponència 'Està en crisi l'actual model de comunicació local?'. L'última proposta, sobre la relació dels càrrecs electes amb les entitats i la ciutadania, la portarà el responsable del projecte Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS), Jordi Pacheco.

Les persones interessades poden inscriure's a les diferents activitats a l'adreça acciep@acciep.cat i per telèfon al 619 129 953. Les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.