Neix Esart a l'entorn del Centre Cultural i Esade amb batxillerats oficials creatius


  • Comparteix:

Els cursos s'impartiran a l'entorn del Centre Cultural i Esade

Els cursos s'impartiran a l'entorn del Centre Cultural i Esade

El Campus Esart obrirà les portes a Sant Cugat el curs que ve amb batxillerats oficials centrats en estudis de música, dansa, arts escèniques i producció audiovisual. El centre, que s'ubicarà a l'entorn del Centre Cultural i Esade, està gestionat pel grup Montcau. Els detalls del projecte es presenten aquest dimarts en roda de premsa.

El centre oferirà quatre itineraris de batxillerats oficials creatius per a estudiants interessats en disciplines artístiques com la dansa, el teatre, la música i el cinema, entre d'altres. A més, el Campus Esart també ofereix un curs de Formació Professional internacional en Music Performance per als joves que vulguin estudiar música pop, rock i altres gèneres.

L'acte de presentació del campus tindrà lloc aquest dimarts a les set de la tarda a les instal·lacions del centre, ubicat a l'entorn del Centre Cultural i Esade. La matrícula per als cursos d'Esart estarà oberta fins al 2 d'agost i del 26 d'agost al 30 de setembre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.