La PAH, pregonera de la 5a Festa Major Alternativa


Temes relacionats

El pregó de la 5a Festa Major Alternativa anirà a càrrec de la PAH (11/jun/13)

L'Assemblea de la Festa Alternativa, molesta per no poder canviar d'espai ( 5/jun/13)

La Festa Major Alternativa portarà el cantautor Miquel del Roig ( 6/jun/13)


  • Comparteix:

La PAH, en una acció a una entitat bancària de Sant Cugat

La PAH, en una acció a una entitat bancària de Sant Cugat

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sant Cugat llegeix aquest dijous a les nou del vespre el pregó de la 5a Festa Major Alternativa (FMA). Els actes tindran lloc a la plaça de Pep Ventura i s'allargaran fins dissabte a la matinada.

A les nou del vespre, comença el primer dels tres dies de celebració de la Festa Major Alternativa amb el pregó de la PAH. Una crida que tindrà una representació plural de l'entitat, tal com ha anunciat el membre de la PAH Julià Mestieri.

Julià Mestieri

Hem escollit una representació plural on hi gent més activista, persones que tenen un problema amb la hipoteca gent que no en té. El que és important és que aquest pregó l'hem escrit entre tots i el durem a les Festes Majors Alternatives.


Mitja hora després, es farà un sopar de pintxos amb opció vegetariana. I a partir de les onze de la nit, hi haurà diverses actuacions amb el santcugatenc Oriol Cors, La Funkoteca i PD Hachazo.

Aquesta nova edició aposta per activitats més participatives i de tarda, com el concurs de grafits, el micro obert de hip-hop o el concurs de truites de la CUP. L'Alternativa obre les portes a la participació, sobretot a les xarxes socials a través del Facebook, el correu electrònic i el Twitter participatiu: #Veritatscompunys, una etiqueta que vol abanderar les reivindicacions dels santcugatencs dient les coses 'clares i sense eufemismes'.

L'Assemblea de Festa Major Alternativa és l'encarregada d'organitzar la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.