Música i tallers ompliran els Jardins del Monestir a la 2a Estovallada musical


  • Comparteix:

Edició del maig del Pícnic Musical del maig passat

Edició del maig del Pícnic Musical del maig passat

Els Jardins del Monestir acolliran la 2a edició de l'Estovallada i Pícnic musical, que tindrà lloc aquest dissabte des de dos quarts d'una del migdia fins a les sis de la tarda. The Penguins, Reality Soul i Marina BBface & The Beatroots posaran el punt musical a la jornada que també comptarà amb jocs familiars. La proposta inclou un servei de bar.

La Festa Major comptarà amb una edició estiuenca del Pícnic Musical, que s'ha celebrat al maig durant els darrers dos anys. En aquest cas, a la una del migdia pujarà a l'escenari el grup The Penguins per presentar el seu espectacle 'Reggae per xics'. Posteriorment, Reality Soul a tres quarts de tres i Marina BBface & The Beatroots a un quart de cinc de la tarda posaran el fil musical.

Jocs per la llengua a càrrec de la Plataforma per la Llengua; dues actuacions de Circ Truchini, a les quatre i a tres quarts de sis de la tarda, i un taller i una exhibició de bombolles a càrrec de Bombollesdesabo.cat acompanyaran el dinar a l'aire lliure.

Si els assistents porten el dinar de casa tindran de regal unes estovalles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.