Dansa urbana, 'geocaching' i patinets: els protagonistes del Parc Jove d'aquest diumenge

La mostra de dansa urbana de l'Escola General GIAP ha estat una de les activitats adreçades als joves de la ciutat


  • Comparteix:

El jovent de Sant Cugat pot gaudir dels últims dies de vacances al Parc Jove. La ciutat ha preparat enguany diverses activitats pensades per a joves de més de 12 anys, concentrades al parc de Ramon Barnils fins al 4 de gener. Entre les activitats d'aquest diumenge, han pogut trobar una mostra de dansa urbana amb l'Escola General GIAP, un 'geocaching', un taller d'escúter i patinet, i un cinefòrum sobre el canvi climàtic.

Alba Gordó i Marco Simarro, regidors de Joventut, han visitat el Parc Jove aquest diumenge a la tarda. També hi ha anat la tinent d'alcaldia de Cultura i Joventut, Esther Madrona. Gordó ha destacat l'èxit de l'estrena d'aquest espai, tot i que la pandèmia ha obligat a suspendre algunes activitats: "És la primera vegada que dediquem un espai sencer als joves de Sant Cugat, i realment ha estat una proposta que ha anat 'in crescendo'. Els primers dies hem estat explicant moltíssim la proposta, i avui ja tenim tres activitats que estan sent un èxit amb moltíssima participació. El que sí que hem de tenir en compte és que la pandèmia ens està jugant una mica de mala passada".

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET DE NADAL

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL PARC JOVE





Alba Gordó

És la primera vegada que dediquem un espai sencer als joves de Sant Cugat, i realment ha estat una proposta que ha anat 'in crescendo'. Els primers dies hem estat explicant moltíssim la proposta, i avui ja tenim tres activitats que estan sent un èxit amb moltíssima participació. El que sí que hem de tenir en compte és que la pandèmia ens està jugant una mica de mala passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.