Un taller perquè els immigrants coneguin Catalunya, novetat dels cursos i tallers de l'EMD


  • Comparteix:

S'han presentat les bases del concurs literari i els nous tallers i cursos.

S'han presentat les bases del concurs literari i els nous tallers i cursos.

L'EMD de Valldoreix engegarà un curs per conèixer Catalunya dirigit sobretot a les persones estrangeres que viuen al municipi i que tinguin interès en saber més coses de la nostra cultura i el nostre país. Aquest curs se suma als tallers que ha programat l'Entitat per aquest segon trimestre i que compten amb més de 300 persones inscrites.

Com ja és habitual, l'EMD de Valldoreix ha preparat tot un programa de cursos i tallers sobre temes tan diversos com el ioga, l'art floral, el teatre o la grafologia.

Dins d'aquest mateix marc, i donada la forta demanda, l'Entitat ha volgut programar també, i per primera vegada, uns cursos per conèixer la història de Catalunya. Aquesta iniciativa, que s'iniciarà a mitjans d'abril, va dirigida especialment a les persones que des de fa poc viuen al nostre país, però també als catalans que vulguem saber més coses de la nostra cultura i la nostra història. Montserrat Turu, presidenta de l'EMD.

Montserrat Turu

Tenim molta demanda de gent pels tallers, i hem incorporat un nou taller per conèixer Catalunya. Va destinat bàsicament als estrangers però tothom s'hi pot apuntar.


Pel que fa a la programació trimestral habitual, els tallers de Valldoreix presenten altres novetats com un taller de massatge de peus, un d'art floral i un altre d'expressió i creativitat per a nens i nenes d'entre 3 i 5 anys. En total, són una quinzena de propostes que segons el vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, han rebut una molt bona resposta.

Josep Casadellà

Tenim 312 alumnes inscrits als tallers. És una quantitat important que garanteix una dinàmica molt fluïda.


D'altra banda, el govern de Valldoreix ja té en previsió algunes propostes per al mes d'abril, com un curs de video per aficionats o tallers de rítimics per infants i per adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.