Representants del govern de Navarra visiten els estudis de Cugat.cat


  • Comparteix:

Imatge promocional de la campanya 'Déjate abrazar' / Font: Navarra.es

Imatge promocional de la campanya 'Déjate abrazar' / Font: Navarra.es

Representants del govern de Reyno de Navarra han visitat aquest dimarts Cugat.cat en una ruta pel país per conèixer els mitjans de comunicació locals. Aquesta comunitat autònoma ha endegat una campanya de promoció turística, sota el lema 'Déjate abrazar', per atraure més gent a la regió. La cap de màrqueting del govern navarrès ha expressat que Navarra és molt més que San Fermín i ha remarcat que un 12,5% del turisme que reben és català.

Cugat.cat ha estat l'escenari de l'entrevista que li ha fet el programa 'La tarda', que emet La Xarxa des dels estudis locals, a representants del govern de Navarra. En aquesta trobada, els navarresos han donat a conèixer l'oferta turística que ofereix la comunitat autònoma en els àmbits geogràfics, gastronòmics i del Camí de Sant Jaume.

La cap de màrqueting del govern navarrès, Carmen Oroz, ha manifestat que Navarra estima molt els catalans i que és un sentiment recíproc.

Carmen Oroz

Navarra és una comunitat que té en la diversitat el seu potencial. Un 12,5% dels turistes són catalans. Navarra estima els catalans i ells ho noten.


La delegació del govern navarrès visita diversos mitjans de comunicació locals adherits a La Xarxa per conèixer el seu funcionament i donar a conèixer la seva oferta turística.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.