Arrenquen les rebaixes d'estiu amb descomptes que poden arribar al 50%


  • Comparteix:

Arriben les rebaixes d'estiu

Arriben les rebaixes d'estiu

Les rebaixes d'estiu arriben aquest dilluns a la ciutat amb descomptes que van del 30% al 50% i amb bones expectatives entre els comerciants. Les previsions assenyalen que el tèxtil i el calçat seran els sectors que més sortida tindran en aquest segon període de rebaixes, que coincidirà amb una nova edició de la Botiga al Carrer.

Aquest dilluns comença una nova campanya de rebaixes d'estiu on els comerciants posaran a la venda els seus productes a preus més reduïts del que és habitual. Els descomptes superaran de mitjana el 30% i, en alguns casos, podrien arribar a la meitat de preu. La presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç (SCC), Maite Pérez, confia que aquesta serà una bona campanya de rebaixes que ajudi a compensar una temporada 'fluixa'.

Maite Pérez

Esperem que la gent s'hagi guardat diners per a les rebaixes. La temporada ha estat una mica fluixa, confiem que la gent estigui esperant les rebaixes.


A més, aquestes rebaixes comptaran amb una nova edició de la Botiga al Carrer, que enguany tindrà lloc aquest dissabte i no coincidirà amb la Festa Major com ha succeït darrerament. Des de l'entitat, confien que aquest canvi serveixi per donar impuls a la campanya de rebaixes i els santcugatencs surtin a voltar per les paradetes que ompliran la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.