La Vintage Fest porta el passat més emblemàtic a Mercantic


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viatjat en el temps aquest diumenge a través de la Vintage Fest, la fira d'antiguitats de Mercantic que té lloc cada primer diumenge de mes. Objectes de tot tipus i comerciants d'arreu d'Europa s'han donat cita a l'espai, que en aquesta ocasió ha acollit més de 150 parades i que espera seguir creixent de cara al futur.

Els objectes de la Vintage Fest comparteixen una característica: l'antiguitat. Més enllà d'aquest tret, l'esdeveniment agrupa productes d'una gran varietat i amb poques coses en comú. Des de balancins, màquines d'escriure i telèfons fins a roba, alimentació i joguines, la Vintage Fest vol reunir el major nombre d'objectes perquè cadascú pugui trobar-hi 'el seu tresor entre les muntanyes de peces', tal com ha explicat el director de Mercantic, Josep Maria Camps.

Josep Maria Camps

Hi ha més de 150 parades. Volem anar creixent i oferir cada cop més varietat perquè tothom pugui trobar el seu tresor.


Camps ha definit els assistents de la Vintage Fest com un públic 'molt ampli' i ha especificat que la festa no s'adreça a cap perfil de visitant en concret, sinó que és adequada tant per als amants dels objectes clàssics com per a la gent amb gustos més moderns. Alguns dels assistents han explicat que la Vintage Fest és un punt de trobada essencial per comprar allò que més els agrada.

Assistents

Sempre trobo alguna ganga i coses interessants / M'agrada el vintage, cada diumenge intento venir / Busco mobles, vinc de Barcelona.


La Vintage Fest, patrocinada per la marca Moritz, ha comptat aquest diumenge amb un grup de paradistes francesos que, amb les seves peces, han aportat un toc original a l'esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.