Detenen 'infraganti' un pressumpte piroman a la serra de Collserola


  • Comparteix:

Imatge d'una finca forestal del Parc de Collserola / Font: ACN

Imatge d'una finca forestal del Parc de Collserola / Font: ACN

Un home ha estat detingut per la Guàrdia Urbana de Barcelona quan intentava, suposadament, calar foc a la serra de Collserola, part de la qual pertany a Sant Cugat. Segons fonts de l'Ajuntament de Barcelona, un agent fora de servei va sorprendre divendres de la setmana passada el presumpte piròman mentre encenia uns papers prop d'una zona vegetal de fàcil combustió. Tot i que es desconeix l'àrea exacte on semblava que pretenia iniciar el focus d'incendi, es creu que estaria dins del terme municipal de Barcelona.

El passat divendres, un agent de la Guàrdia Urbana que estava fora de servei va sorprendre un home quan intentava calar foc a una zona amb força vegetació. Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona a Cugat.cat, l'agent va retenir el presumpte piroman fins que van arribar patrulles dels cossos de seguretat i el van escorcollar.

En aquest escorcoll van trobar cinc encenedors, un rotllo de paper (a banda del que estava intentant encendre) i una càmera de fotos amb més d'un centenar d'imatges sexuals de menors.

L'home, de 44 anys i veí de Terrassa, va declarar davant del Jutjat i se li va decretar pressó provisional acusat dels delictes d'incendi forestal i pornografia infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.