Una xerrada abordarà la promoció de la Renda Garantida de Ciutadania


Temes relacionats

Sant Cugat reclama una llei que garanteixi uns mínims vitals (19/mar/13)


  • Comparteix:

Logotip de la iniciativa / Font: Xarxanet.org

Logotip de la iniciativa / Font: Xarxanet.org

Una xerrada donarà impuls a la recollida de signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que promou la posada en marxa d'una Renda Garantida de Ciutadania. Membres de la comissió impulsora explicaran els detalls d'una proposta que vol dotar a les persones en situació de pobresa d'una renda que garanteixi els mínims d'una vida digna. La xerrada, organitzada per l'Assemblea pels Drets Socials (ADS), tindrà lloc el 16 de setembre a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

Fa poc més d'un any es constituïa la comissió promotora d'aquesta ILP que el Parlament acceptava a tràmit el març passat. Ara, la iniciativa es troba en el procés de recollida de les 50.000 signatures necessàries perquè sigui debatuda, un període que finalitza el 13 d'octubre. A la ciutat ja s'han recollit un miler de suports i tant el ple de l'Ajuntament com el govern de Valldoreix han aprovat mocions d'adhesió.

La xerrada comptarà els membres de la comissió impulsora, Carme Porta i Sixte Garganté. Porta és cap de comunicació de la Fundació Maria Aurèlia Capmany i Garganté és professor associat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Els dos detallaran els objectius de la campanya i els mecanismes que han d'assegurar la vida digna de les persones en situació de pobresa.

La Casa de Cultura acollirà la ponència el 16 de setembre a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.