L'ajuntament confirma que la novena i desena escola començaran al setembre ja a Can Matas i La Guinerdera


  • Comparteix:

Al setembre estaran enllestit els accessos a l'escola de Can matas.

Al setembre estaran enllestit els accessos a l'escola de Can matas.

La novena i desena escola de Sant Cugat començaran a funcionar al setembre en els seus emplaçaments definitius al Turó de Can Matas i La Guinardera. Així ho ha confirmat la tinent d'alcalde de Serveis Personals, que ha assegurat que la Generalitat ha licitat ja les obres de la novena i està a l'espera, en els propers dies, de treure a licitació la desena.

El proper mes de setembre, Sant Cugat comptarà amb dues noves escoles de primària ubicades a les noves zones de creixement de la ciutat, el Turó de Can Matas i Vullpalleres.
D'aquesta manera, l'Ajuntament i la Generalitat volen adequar l'oferta dels centres educatius a la demanda creixent de places escolars a la nostra ciutat.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha assegurat que el mapa escolar es va complint, però que és important no adormir-se i continuar treballant.

Àngels Solé

Ensenyament ha licitat ja la novena i la desena escola de primària, per tant obrirem el curs vinent amb dues noves escoles, però no ens podem adormir.


Aquests dos centres s'ubicaran, un a la Guinardera, i l'altre en uns terrenys de 8.500 metres quadrats al Turó de Can Matas. Precisament, aquesta darrera es farà amb mòduls prefabricats, seguint el mateix model que s'ha emprat en la construcció de l'escola Gerbert d'Orlach que s'ha fet a Coll Favà.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, que ha afegit que, tot i que al setembre la urbanització de Can Matas no estarà acabada, s'estan arranjant els accessos per poder permetre l'arribada dels cotxes i autocars i assegura-se qie les obres no distorsionen el funcionament de l'escola.

Mercè Conesa

Es farà amb sistema de mòduls pre fabricats, i preveient l'accessibilitat a l'escola.


En aquest sentit, Conesa ha afirmat que la voluntat del consistori és que, de cara al setembre, els principals moviments de terres a la zona del parc estiguin acabats, per tal que els nens i nenes puguin començar el curs sense problemes per les obres on encara s'estigui treballant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.