El Teatre-Auditori renova la seva web coincidint amb els seus 20 anys


  • Comparteix:

Pàgina principal de la nova web / Font: Tasantcugat.cat

Pàgina principal de la nova web / Font: Tasantcugat.cat

El Teatre-Auditori estrena nova web, Tasantcugat.cat, coincidint amb el vintè aniversari de l'equipament municipal. La pàgina principal està actualitzada amb els esdeveniments més propers de l'espai cultural, oferint més informació de l'actuació i accés directe a la venda d'entrades.

El nou espai web, Tasantcugat.cat, és més visual, les imatges dels espectacles agafen més protagonisme i es pot veure tota la informació de l'esdeveniment amb un sol clic. A cada proposta es pot trobar el programa de mà amb el repartiment, el resum de l'acte i molts més detalls.

La nova pàgina web compta amb un espai dedicat a les xarxes socials del Teatre-Auditori, Twitter i Facebook, a la part inferior. Altres opcions que ofereix la nova web és el calendari d'actuacions, les opcions de compra d'abonaments, els descomptes i el regal d'espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.