Valldoreix encara quatre dies de Festa Major


  • Comparteix:

Fragment del cartell d'enguany / Font: Valldoreix.cat

Fragment del cartell d'enguany / Font: Valldoreix.cat

Valldoreix comença aquest divendres la Festa Major, que s'allargarà fins dilluns de la setmana vinent. L'expresident de l'associació Valldoreix Espais Naturals (VEN), Fèlix Mestres, llegirà el pregó a la plaça del Casal de Cultura a tres quarts de deu de la nit. El plat fort també serà l'actuació de l'Spessa.

Abans del pregó, obriran les portes diverses exposicions com la mostra col·lectiva a la Sala d'Exposicions de l'EMD, a les sis de la tarda, i la 31a Mostra d'Art a la seu de l'Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix, a les set. L'Escola de Música també se suma a les celebracions del territori amb un concert a les set a l'Església Protestant.

A tres quarts de deu, la plaça del Casal de Cultura es convertirà en el centre de la festa amb la lectura del pregó amb Fèlix Mestres. També expresident de l'associació Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Mestres ha avançat a Cugat.cat que serà un pregó que enaltirà les virtuts de Valldoreix en un moment en què el territori ha arribat als 8.000 habitants.

Fèlix Mestres

Considero que Valldoreix és únic per moltes coses, entre d'altres per la proximitat amb Barcelona. Una altra característica és la població sobrevinguda i la ciutat jardí que som.


El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, ha destacat l'alta participació de la festa grossa del territori, i unes activitats centrades en la cultura i l'esport.

Quim Castelló

La Festa Major és una festa gran que cada any és més notòria i que ens engrandeix com a vila i on la gent s'hi aboca.


A un quart d'onze serà el moment de gaudir de les havaneres amb la formació Els Cremats. La rumba, el reggae i els boleros de l'Spessa posaran el ritme a partir de les onze de la nit. La nit acabarà amb l'actuació de l'orquestra Talking Rabbits, a partir de tres quarts de dotze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.