El primer tour ciclista europeu amb diabètics passarà per Sant Cugat


  • Comparteix:

Mobile World Capital promou la mHealth Gran Tour / Font: Mhealthtour.com

Mobile World Capital promou la mHealth Gran Tour / Font: Mhealthtour.com

Sant Cugat serà dimecres una de les parades del mHealth Gran Tour, la primera cursa ciclista que travessarà Europa per lluitar contra la diabetis. Una tercera part dels esportistes són diabètics i portaran un dispositiu que controla la glucosa en sang permetent l'estudi sobre la malaltia. Mobile World Capital és el responsable de la iniciativa.

La mHealth Gran Tour és la primera cursa ciclista amb corredors diabètics que creua Europa, recorrent els 2.100 quilòmetres que separen Brussel·les de Barcelona, amb parades prèvies a Berga i, el dia 18, a Sant Cugat.

La carrera és una iniciativa del Mobile World Capital que converteix Barcelona en seu mundial de les tecnologies mòbils. Els participants diabètics del tour, una tercera part del total, portaran un dispositiu que mesura el grau de glucosa en sang. Aquests sensors controlen diversos paràmetres que seran analitzats en un estudi posterior.

Tot plegat per treballar en el concepte de 'salut mòbil' consistent a fer més saludable la vida de les persones a través de les noves tecnologies, tal com explica el responsable de mHealth de Mobile World Capital, Joan Cornet.

Joan Cornet

La gent amb diabetis no és una gent discapacitada, pot fer esport com tothom. Ha de cuidar-se adequadament. El mHealth intenta ajudar el malalt perquè tingui una vida normal.


Els 100 participants de la cursa, professionals i amateurs, acabaran el recorregut a la capital catalana després de 13 dies travessant Europa i difonent el concepte mHealth o 'salut mòbil'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.