Extreballadors del restaurant del Junior FC acusen l'administradora d'estafa


  • Comparteix:

El restaurant del Junior FC / Font: Junior FC

El restaurant del Junior FC / Font: Junior FC

Els extreballadors del restaurant del Junior FC acusen l'administradora única de l'establiment d'estafar el club i d'acumular impagaments salarials. L'antiga plantilla del restaurant, que s'ha manifestat aquest divendres, també protesta per la manca de suport del club, que no pot intervenir en el conflicte perquè l'establiment es gestiona a través d'un contracte de cessió a càrrec de l'empresa Fitnessalud.

La problemàtica sorgeix d'una suposada estafa per part d'una de les responsables de l'establiment, que va crear una facturació irreal i acumula impagaments als treballadors i proveïdors, segons els afectats.

Per aquest motiu, el club ha rescindit el contracte de cessió a l'administradora i va recomanar als treballadors que deixessin la feina al restaurant perquè la responsable abandonés l'establiment, assegurant-los que al cap d'una setmana els tornarien a contractar.

Segons la versió dels exempleats, tot i que el Junior ha engegat un procés judicial contra la presumpta estafadora, aquesta segueix al capdavant del restaurant amb una nova plantilla. Aquesta és la valoració d'una de les extreballadores afectades, Mar Carballo.

Mar Carballo

Ens van dir que si marxàvem ens tornarien a agafar al cap d'una setmana, però ella no marxa malgrat té el contracte rescindit.


El Junior FC ha especificat a Cugat.cat que tiraran endavant el procés judicial contra la presumpta responsable, però que el club no pot incidir en el conflicte perquè el restaurant es gestiona a través d'un contracte de cessió amb l'empresa Fitnessalud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.