El Teatre-Auditori celebra 20 anys d'espectacles amb un públic fidel i expert


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha celebrat el seu vintè aniversari amb una festa que ha posat de manifest la maduresa i consolidació de l'equipament a la ciutat. Les actuacions d'Antònia Font, Bremen, Brodas Bros i el discjòquei Nicolás del Ángel han servit de fil conductor durant més de cinc hores de música, que han reunit prop d'un miler de persones i han evidenciat l'impacte del teatre a Sant Cugat.

El Teatre-Auditori ha complert 20 anys la setmana passada, i ha volgut celebrar-ho amb música. El pop-rock amb aires rurals de Bremen ha arrencat la festa a les nou del vespre amb un concert càlid i acollidor que ha deixat pas als mallorquins Antònia Font. Amb un repertori conegut pels santcugatencs, el grup ha fet cantar i ballar el públic, que ha rebut les seves cançons experimentals i surrealistes amb una ovació. El santcugatenc i baixista de Bremen, Joan Villarroya, ha destacat la importància del Teatre-Auditori en la seva trajectòria professional.

Joan Villaroya

Vaig estudiar al conservatori i recordo com es va inaugurar el Teatre-Auditori. Aquest concert és una oportunitat fantàstica.


Els moviments hipnòtics de la companyia Brodas Bros han encisat els santcugatencs amb una actuació que ha combinat la dansa i la música dalt de l'escenari. Segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, en aquests 20 anys l'equipament ha aconseguit crear un públic fidel, madur i expert mitjançant una programació de qualitat.

Pep Tugues

Hem aconseguit tenir un públic fidel, madur i especialitzat. Cada cop tenim més espectacles de qualitat.


La festa s'ha allargat fins a altes hores de la matinada i ha posat punt final amb la selecció musical del discjòquei Nicolás del Ángel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.