La 5a Jornada d'Emprenedoria omple el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Edició anterior de la Jornada d'Emprenedoria / Foto. Localpres

Edició anterior de la Jornada d'Emprenedoria / Foto. Localpres

800 persones assisteixen aquest dimecres a la 5a edició de la Jornada d'Emprenedoria organitzada sota el lema 'Cooperem generant valor'. El Teatre-Auditori serà, a partir de les nou del matí, l'escenari per intercanviar opinions i experiències al voltant de la col·laboració entre empreses.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, encetarà l'activitat amb la benvinguda als assistents, juntament amb el president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, el director general d'EsadeCreapolis, Santiago Benedé, i el president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Diputació de Barcelona.

A les deu del matí prendrà la paraula el fundador i president d'Infonomia, Alfons Cornella, en el que serà l'acte central de la convocatòria. Infonomia és una empresa de serveis dedicada al suport a la innovació.

Al punt del migdia serà el moment de conèixer altres experiències. En aquest apartat es tractaran els projectes d'Anuntis Tous, Enrique Tomás i Desigual.

La jornada està organitzada per la Cambra de Terrassa, l’Ajuntament i EsadeCreapolis. Al llarg de tot el dia s'oferiran conferències, taules rodones i activitats per fomentar la relació entre els assistents. L'acte tindrà lloc al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.