Dissenyadors i arquitectes il·luminen el claustre del Monestir


  • Comparteix:

Els participants han pogut il·luminar el Claustre al seu gust

Els participants han pogut il·luminar el Claustre al seu gust

Mig centenar de professionals del disseny i l'arquitectura han pogut experimentar amb la llum en un entorn monumental aquest dimecres al Claustre del Monestir dins d'un taller organitzat pel Museu de Sant Cugat i l'empresa iGuzzini Illuminazione. La jornada ha permès analitzar el paper que juga la llum en els espais arquitectònics i les possibilitats de la tecnologia LED.

El director tècnic de l'empresa, Josep Masbernat, ha explicat que la il·luminació ofereix gran diversitat d'experiències i sensacions a l'espectador.

Josep Masbernat

Quan aportem aquesta il·luminació artificial podem oferir una lectura o una altra molt diferent de l'element que il·luminem.


El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha posat en valor el lideratge d'iGuzzini en el camp de la il·luminació i ha destacat la importància de comptar amb una bona il·luminació per mostrar la importància intrínseca del patrimoni.

Lluis Campins

Un monument ben il·luminat guanya molta qualitat i permet que la gent s'adoni de la seva importància.


La jornada ha permès que els diferents grups que s'han format durant el taller il·luminessin al seu gust les diferents parts del claustre del Monestir. El resultat es podrà veure fins aquest diumenge.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.